25 december 2016

Life Coaching

 

Om een relatie te doen slagen, is het belangrijk dat je zelf ook gelukkig bent. Maar wat als je niet kan antwoorden op de vraag “Ben ik gelukkig”? Soms kan je jezelf even verliezen en heb je nood aan iemand om samen met jou alles terug op een rijtje te zetten.

Naast Relatietherapie en Sekscounseling kan je bij Praktijk Ringoir ook terecht voor algemene gesprekstherapie en Life Coaching. Ondersteuning en een objectieve kijk op je huidige situatie kan een verhelderend effect met zich meebrengen.

Zelfs de meest succesvolle individuen in de wereld kunnen baat hebben aan pep-talk of life coaching.

Wil je graag meer informatie over algemene gesprekstherapie of Life Coaching, contacteer Praktijk Ringoir dan via mail (praktijk@michaelringoir.be) of door te bellen naar 09 298 01 97. Klik hier om onze online agenda te doorbladeren en, indien je hier klaar voor bent, een afspraak in te plannen.

Wij hebben een expertise uitgebouwd in relatie-analyses én corporate coaching. Denk maar aan loopbaanbegeleiding of jobcoaching. Michael L. Ringoir heeft heel wat ervaring binnen HR/Headhunting en is dan ook gespecialiseerd in het opmaken van persoonlijkheidsprofielen en carrièrekeuzes.

Je kan ook eenvoudig online een afspraak maken. Je ontvangt via e-mail een bevestiging. Eén dag op voorhand krijg je een SMS als reminder voor je afspraak.

E: praktijk@michaelringoir.be

Tel: 09 298 01 97 (09h30 – 20h30)


 

life coach, life coaching, gelukstherapie, algemene gesprekstherapie, therapie gent, therapie sint-niklaas, therapeut gent, therapeut sint-niklaas, pep-talk, ben ik gelukkig, tips om relatie te doen slagen